Hybris Teaterlag © 2007

 

Våren teaterkurs:

Oppstart torsdag 22.jan på Åsheim ungdomsskole.

trinn 1- kl. 17.30- 18.30

trinn 2- kl. 18.30- 19.30

trinn 3- kl. 19.45- 21.00

Facebookside: Hybris teaterlag ( her legges det ut viktig informasjon )

Ta kontakt i dag!

 

Kurs

 

Vi tilbyr kurs i teatersport for private og bedrifter.

Har du lyst til å gjøre noe hyggelig og konstruktivt sammen med andre, ei gruppe, venner eller kolleger, er dette konseptet som passer for deg.

 

 

Teatersport

Alle mennesker er kreative, bare vi ikke sensurerer oss selv. Improvisert teater fungerer bare når vi samarbeider, godtar andres ideer, og er trygge på at andre vil bygge videre på dine innspill. Hele opplegget er basert på enkle og morsomme øvelser.

 

Hva ville ha skjedd om du kom i et møte og sjefen plutselig snakket barnespråk, eller hvordan er egentlig hverdagen hos deres argeste konkurrent? Enn om din beste venn begynte å snakke på rim? Høres det skummelt ut? Kanskje – men det går bra, og vi kan garantere at det blir gøy!

 

Teatersport er som navnet tilsier en konkurranse i improvisert teater. Skuespillerene som er med fremfører scener ut fra visse føringer som blir lagt. Alt fra begrensninger i forhold til tid og rom, til for eksempel at man må snakke på rim, synge eller snakke ”tullespråk”. Teatersport er en utbredt form for skuespillertrening, men også noe alle mennesker har bruk for både i jobb og privatliv.

 

Gjennom å trene teatersport øver vi oss opp til å ta sjanser, hjelpe kolleger/venner, ikke blokkere og å gå rett til poenget. Dette er noe som passer enhver bedrift og alle vennelag.

Kurset er også godt egnet til å gjøre en sikrere på seg selv, og det å kunne løse ting på strak arm.

Men ikke minst – vi skal ha det moro sammen!

 

Så har du lyst til å gjøre noe konstruktivt og hyggelig for din bedrift eller venner, så kan du nå svinge deg rundt, og ta tak i telefonen og ringe oss!

 

Klikk HER for å finne ut hvordan du tar kontakt med oss, og meld din interesse!

 


 


 

  Hybris      Teaterlag

                          - vi har det litt morsommere

Hybris Teaterlag     Mob: 905 56 841 / 993 23 071      E-post:    post@hybristeaterlag.no